КФСМ ЗАКАЖУВА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА - КФСМ
16.12.2019

КФСМ ЗАКАЖУВА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА

Кошаркарската федерација на Северна Македонија и Државна видеолотарија Ве повикуваат на заедничка прес-конференција.

Конференцијата ќе се реализира на 17.декември (вторник), со почеток во 12:00 часот, во просториите на КФСМ. Ќе бидат присутно претставници на Државна видеолотарија, претседателот на КФСМ, Перо Антиќ и генералниот секретар на КФСМ, Владимир Георгиевски.

Го очекуваме Вашето присуство!