Комеморација за Благоја Георгиевски-Буштур - КФСМ
30.01.2020

Комеморација за Благоја Георгиевски-Буштур

Кошаркарската Федерација на Северна Македонија, Националниот Олимписки Комитет и Градот Скопје, информираат дека утре (31.01.2020), со почеток во 12.часот, во салата „Платинум“ во хотелот „Double Tree by Hilton“ во Скопје, ќе се одржи комеморативна седница за Благоја Георгиевски-Буштур.