Кошаркарите од проектот „Заедно до U16“ на камп во Бугарија - КФСМ
23.08.2017

Кошаркарите од проектот „Заедно до U16“ на камп во Бугарија

Кошаркарите кои се дел од проектот „Заедно до U16“ ќе земат учество на кошаркарски камп во Ботевград, Бугарија во периодот од 28. август  до 2. септември. Повиканите кошаркари ЗАДОЛЖИТЕЛНО треба да го потврдат своето учество најдоцна до петок 25. август до 10:00 часот на телефон 075 44 44 76 или на меил contact@basketball.org.mk

Поаѓањето за Бугарија е на 28 Август во 18,00 часот пред СЦ Јане Сандански Скопје.
СПИСОК НА ПОВИКАНИ КОШАРКАРИ
 

1.      Лука Савичевиќ – Вардар
2.      Марко Миловановиќ
3.      Богдан Мирковски
4.      Гоце Петрушевски
5.      Андреј Андоновски
6.      Љубиша Димитровски – Феникс
7.      Стефан Јовановски – Вардар
8.      Никола Груевски – Вардар
9.      Марко Веичковски – Водно санс
10.   Бранко Шуменковски – Вардар
11.   Кристијан Столевски – Кетс баскетбал
12.   Богдан Стошиќ – Пинк Пантери
13.   Славчо Трајковски – МЗТ С.А.
14.   Јован Стошиќ – Пинк  Пантери
15.   Драго Стојановиќ – Вардар
16.   Васил Јаневски – Ангели
17.   Михаил Наумоски – Партизан
18.   Теон Богатиновски – Феникс
19.   Антонио Софрониевски – МЗТ С.А.
20.   Давид Трпески – Феникс
21.   Мирослав Ѓорѓевиќ – Јуниор
22.   Марин Петков – Јуниор
23.   Андреј Митревски – Феникс
24.   Горазд Величковски – Феникс
25.   Филип Наков – Водно санс
26.   Дамјан Гацов – Вардар
27.   Кршеван Кларица – Задар
28.   Христијан Домлевски – Марфил
29.   Предраг Штерјоски – Феникс
30.   Николче Василевски – Јуниор