14.05.2021

...

КУП 2021: Борјан Георгиевски - специјален гостин на турнирот (ФОТО)

На трибините во СРЦ „Кале“ е и Борјан Георгиевски. Синот на нашиот легендарен кошаркар, Благоја Георгиевски Буштур, во лија чест од оваа година се игра финалниот турнир од националниот Куп, во друштво на претседателот на КФСМ, Перо Антиќ ги проследи денешните четвртфинални мечеви.