13.05.2021

...

КУП 2021: Службени лица делегирани за Купот „Благоја Георгиевски – Буштур“

Комесарот за натпреварување Александар Милојевиќ, ги одреди официјалните лица кои ќе се грижат за регуларност на финалниот тунир од Купот „Благоја Георгиевски Буштур“ кој од 14. до 16. мај ќе се одржи во Скопје.

Кошаркарски судии:

1. Александар Давидов

2. Александер Павлов

3. Алија Феревски

4. Андреј Златевски

5. Блажо Лазов

6. Боро Антовски

7. Владимир Крстевски

8. Влатко Лалков

9. Влатко Цветаноски

10. Горан Бошковски

11. Зоран Митровски

12. Иван Мијалковски

13. Игор Митровски

14. Никола Јакимовски

15. Томи Панов

Кошаркарски делегати и контролори:

1. Антонио Угринов

2. Блашко Клинчаров

3. Владо Цветковски

4. Ѓорѓи Пиперков

5. Зоран Николовски

6. Кирил Ахтаров

7. Петар Денковски

НАПОМЕНА:

• Делегирањето на службените лица за четвртфиналните натпревари ќе биде објавено денес, четврток, 13.05.2021 година, после 17 часот.

• Делегирањето на службените лица за полуфиналните натпревари ќе биде објавено по завршување на последниот четвртфинален натпревар.

• Делегирањето на службените лица за финалниот натпревар ќе биде објавено по завршување на последниот полуфинален натпревар.