Линкови до пренос на натпреварите на машката селекција до 14 години на Slovenia Ball - КФСМ
22.08.2019

Линкови до пренос на натпреварите на машката селекција до 14 години на Slovenia Ball

Организаторите на меѓународниот турнир Slovenia Ball одлучија овогодишните натпреварите од групната фаза да ги пренесуваат во живо на YouTube каналот на словенечката кошаркарска федерација. Па така, како што беа пренесувани натпреварите од женските селекции до 14 години, ќе бидат пренесувани и натпреварите на машките селекции.

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ
22.08.2019
9:00h Црна Гора – Северна Македонија  „Gimnazija gym“
14:30h Северна Македонија – Израел  „Gimnazija gym“

23.08.2019
14:30h Бугарија - Северна Македонија  „Sports Hall“
20:15h Северна Македонија – Словенија   „Sports Hall“

24.08.2019-25.08.2019 Плејоф фаза, разигрување за пласман