Линкови до пренос на натпреварите на селекциите до 15 години - КФСМ
21.09.2019

Линкови до пренос на натпреварите на селекциите до 15 години

Националните селекции до 15 години во машка и во женска конкуренција од 19. септември до 22. септември ќе разигруваат против соодветните национални селекции на Турција, Косово, Романија и Бугарија кои се партнерските федерација на Кошаркарската федерација на Северна Македонија во проектот „Заедно до М16“.

Националниот Олимписки Комитет овозможи четири преноса во живо на натпреварите кои денеска и утре двете наши селекции (машка и женска) ќе ги одиграат против Романија и против Косово.

ЛИНКОВИ ДО ПРЕНОС
Национална селекција М15 мажи
21.09.2019 19:00 Северна Македонија – Романија      ЛИНК
22.09.2019 17:30 Косово – Северна Македонија      ЛИНК

Национална селекција М15 жени
21.09.2019 21:00 Северна Македонија – Романија     ЛИНК
22.09.2019 15:30 Косово – Северна Македонија      ЛИНК