Листа на кошаркари и кошаркарки повикани за втор селективен тренинг на Спортска академија (паралелка Скопје) - КФСМ
17.05.2018

Листа на кошаркари и кошаркарки повикани за втор селективен тренинг на Спортска академија (паралелка Скопје)

Спортската академија го заврши селектирањето на ученици и ученички кои сакаат да се запишат во паралелката кошарка (СКОПЈЕ) за учебната 2018/2019 година.

Вториот круг на селекција за упис на ученици и на ученички во Спортската Академија ќе се одржи во салата на Кале (мала сала) закажан за ден 22.05.2018 (Вторник) во 11:00 часот. 

Кандидатите да бидат присутни во салата пред почеток на тренингот со спортска опрема.

Листата со кандидати за Спортска Академија паралелка Куманово ќе биде дополнително објавена.