Листа на кошаркари и кошаркарки учесници на втор камп од развоен проект - КФСМ
15.06.2019

Листа на кошаркари и кошаркарки учесници на втор камп од развоен проект

Втората генерација на развојниот проект „Заедно до М16“ од понеделник (17. јуни) до недела (23. јуни) ќе земат учество на камп во Маврово организиран од КФСМ. Вкупно шеесет кошаркари и кошаркарки, родени 2004 и 2005 година, ќе тренираат заедно една седмица. Покрај онлайн игровые автоматы младите кошаркари и кошаркарки учество на кампот ќе земат и десет млади тренери од нашата Република.

Поаѓањето за Маврово е закажано за во 11:30 во понеделник (17. јуни) од пред хотелот Русија во Скопје.

Список на кошаркари, кошаркарки и тренери - учесници на камп Маврово 2019
Ненад Благоевски ФМП
Марко Трипуновски Србија
Петар Бошалески Работнички
Мартин Оровчанец Вардар
Тома Стојановски Гостивар
Тома Шалев Вардар
Мартин Ѓорѓиоски Работнички
Теодор Гудев Ролинг
Стефан Дуковски Феникс 2010
Теодор Добревски Работнички
Бојан Стојановски МЗТ
Борјан Ангелковски МЗТ
Лука Димитриевски Куманово
Ристе Буклишев ФМП
Рубин Стефанов Италија
Андреј Шошкиќ Работнички
Филип Чолаковски Работнички
Фландер Урх Работнички
Филип Дојчински Работнички
Карло Димевски Водњански лисици
Ристе Петров Ролинг
Бојан Ивановски Вардар
Јован Чурлинов Феникс 2010
Дамјан Зимбаков МВП Струмица
Лука Џинес Струмица
Гојчо Стефковски Партизан Мулти Шпед
Лука Серафимовски ФМП
Никита Јакимовски Феникс 2010
Драган Алексиќ МВП
Бојан Величковски Вардар
Нина Зафирова Италија
Дева Глиговорова Бадел
Мартина Блажевска Бадел
Мартина Маркоска Бадел
Елијана Граматикова Бадел
Ања Даниловска Бадел
Милица Николиќ Бадел
Зара Стојковска Бадел
Мила Ѓуковиќ Бадел
Ана Ангеловска Крива Паланка
Ксенија Петревска Крива Паланка
Михаела Алексовска Крива Паланка
Божица Стоевска Крива Паланка
Тамара Гилева Вардар
Деа Хоџа Шкупи
Мила Вењаноска Струга
Марија Филоска Струга
Сара Шулеска Струга
Лиле Миткова Трокал
Љубица Бошкова Трокал
Ивана Велковиќ Јуниор Битола
Кристина Ставревска Јуниор Битола
Зорица Караѓозова Баскет Кам
Марија Николов Пробаскет
Ана Ангеловска Клубски
Нена Стојменова Крива Паланка
Анастасија Тодорова Трокал
Матеја Додевска Крива Паланка
Елена Атанасова Трокал
Михаела Станковска Крива Паланка

ТРЕНЕРИ
Андреј Апостолски Лечиќ
Дарко Димитријевиќ
Нино Чачиќ
Дејан Србиновски
Васко Атанасов
Бранко Крстевски
Анета Глигорова
Никола Златев
Кире Анастасоски
Благоја Трифуновски
Форка Ѓорѓиева
Ведран Белешковски