05.10.2021

...

Листа на официјални службени лица за натпреварувачката сезона 2021/2022

Како дел од своите редовни активности, на онлајн седница одржана на 28.09.2021 година, Судиската комисија на КФСМ, врз основа на потребите на комесарот за натпреварување, а имајќи го во предвид бројот на кошаркарски екипи во сениорска и младинска конкуренција, ја изготви листата на официјални службени лица на натпревар, судии, делегати и делегат-контролори за натпреварувачката сезона 2021/2022.

Листа на официјални службени лица за натпреварувачката сезона 2021/2022