10.10.2022

...

Листа на судии, делегати и делегати-контролори за натпреварувачката сезона 2022/2023 година

Како дел од своите редовни активности на состанок одржан на ден 02.10.2022 година, Судиската комисија на КФСМ  ја изготви следната листа за официјални службени лица на натпревар судии, делегати и делегати контролори, за натпреварувачката сезона 2022/2023 година, врз основа на потребите на комесарот за натпреварување, а имајќи го во предвид бројот на кошаркарски екипи во младинска и сениорска конкуренција.

Листа на официјални службени лица на кошаркарски натпревари судии, делегати и делегати-контролори за натпреварувачката сезона 2022/2023 година