14.09.2022

Натпреварите ќе се играат во Спортскиот центар „Јане Сандански“ во Скопје, со преноси „во живо“

МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР „ДРАГАН ВАСИЛОВ – ЦЕВКА“ 2022: Распоред и сатнини

НАТПРЕВАРУВАЧКИ ГРУПИ

ГРУПА А

Вардар

Црвена Звезда

Игокеа

Балкан

ГРУПА Б

МЗТ Скопје Аеродром

Будуќност

Цедевита

Триумф

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ

16. СЕПТЕМВРИ (ПЕТОК):

09.30: Вардар – Балкан

https://youtu.be/cCnUWDabp5E

11.30: Црвена Звезда – Игокеа

https://youtu.be/3sRbrL0Vk3k

13.30: Будуќност – Триумф

https://youtu.be/mQnqErs7nZ0

15.30: МЗТ Скопје Аеродром - Цедевита

https://youtu.be/uLupNAhg5L0

17.30: Вардар – Игокеа

https://youtu.be/sXIxcBtmzKg

19.30: Црвена Звезда – Балкан

https://youtu.be/1foxpuLo8Ys

17. СЕПТЕМВРИ (САБОТА):

09:30: Цедевита – Триумф

https://youtu.be/Hc5_XNrYg4k

11.30: Будуќност – МЗТ Скопје Аеродром

https://youtu.be/mELDAUX5Q8E

13.30: Балкан – Игокеа

https://youtu.be/FluyVfPWRMA

15.30: Вардар - Црвена Звезда

https://youtu.be/2NJoz2nL9Yk

17.30: МЗТ Скопје Аеродром – Триумф

https://youtu.be/vMUzMtRyjuc

19.30: Цедевита – Будуќност

https://youtu.be/2s8qXQ62_IY

*Натпреварите се играат во СЦ „Јане Сандански“-Скопје

18.СЕПТЕМВРИ (НЕДЕЛА):

09.15: Натпревар за 7. место (А4-Б4 ) мала сала СРЦ „Кале“

11:15: Натпревар за 5. место ( А3 и Б3 ) мала сала СРЦ „Кале“

10.00: Натпревар за 3. место ( А2 и Б2 ) голема сала СЦ „Јане Сандански“-Скопје

12.00: Финале  (А1 и Б1 ) голема сала СЦ „Јане Сандански“-Скопје

14.00: Церемонија - затворање на турнирот  голема сала на СЦ „Јане Сандански“-Скопје