28.04.2021

Во августовските претквалификации, Македонија ќе игра како дел од групата „Ф“ против добро познати противници

На патот кон Мундобаскетот, како први пречки ги имаме Швајцарија и Словачка

Во августовските претквалификации (11-28) за место во следната фаза нашата најдобра селекција ќе се натпреварува во групата „Ф“, заедно со селекциите на Швајцарија и на Словачка, одлучи ждрепката во Берлин.

Наскоро поопширно...