10.04.2017

Обезбедени броеви за донација за Стеван Гешоски

За да потребните средства за лекување на Стеван Гешоски бидат што побрзо собрани, отворени се три броја за донирање. Со еден повик се донираат 100 денари.

Претплатниците на мобилните оператори Vip/One можат да донираат на 075/077 143 472 додека претплатените на Телеком на 070 143 108.

Повеќе информации околу новата животна борба на поранешниот кошаркар можете да најдете на следниот ЛИНК.