08.01.2021

.

Образец за Барање за користење на средства од даночното ослободување за спортски клубови

Почитувани спортски клубови,

Агенцијата за млади и спорт, согласно Законот за спорт достави Обрасци за Барање за користење на средства од даночното ослободување за национални спортски федерации, спортски клубови и активни спортисти за 2021 година, односно натпреварувачка сезона  2019/2020 година.

Се замолуваат сите кошаркарски клубови да го испратат пополнетиот ОБРАЗЕЦ најдоцна до СРЕДА (13.01.2021 година) до канцеларијата на КФСМ односно на e-mail: office@basketball.org.mk или на contact@basketball.org.mk.

 

ОБРАЗЕЦ