Покана за прес-конференција - КФСМ
12.07.2018

Покана за прес-конференција

Македонската кошаркарска федерација закажува прес-конференција за петок (13. јули) со почеток во 11часот и 30минути во просториите на МКФ.

 

На прес-конференцијата, збор ќе земе селекторот Јорданчо Давитков, селектор на нашата репрезентација во машка сениорска конкуренција.