15.06.2018

Пораз за репрезентацијата до 20 години од Унгарија

Репрезентативците до 20 години го одиграа првиот пријателски натпревар во рамки на подготвителниот период и запишаа пораз од 50-67 од соодветната селекција на Унгарија. Вториот пријателски натпревар двете селекции ќе го одиграат утре (сабота, 16. јуни) со почеток во 19:00 часот во малата сала на „Кале“.

Целосната статистика е достапна на следниот ЛИНК.