26.09.2017

Програма за семинар за судии и делегати

Програма за семинар за судии и делегати

Судиската комисија при МКФ ќе одржи семинар за судии и за делегати претстојниот викенд. Семинарот ќе се одржи во хотелот „Силекс“ во Охрид и ќе трае од 29. септември до 1. октомври. 

Физичкиот тест за судиите „Легер тест“ ќе се изври в сабота (30. септември) со почеток во 9:00 часот со салата „Билјанини извори“. Теоретскиот , тестирањето за судиите и за делетатите ќе се одржи в недела (1. октомври).

Комплетната програма може да се погледне на следниот ЛИНК.