Првиот минибаскет турнир низ фотографии - КФСМ
14.12.2019

Првиот минибаскет турнир низ фотографии

Четиринаесетти декември 2019 година е датумот што ќе биде запаметен како денот кога Кошаркарската федерација го организира првиот МИНИБАСКЕТ турнир во историјата на постоењето.

Најмладите момчиња и девојчиња, родени 2009 година и помлади денеска се забавуваа со своите врсници во големата сала на „Кале“ земајќи учество на првиот турнир од засега четири планирани за оваа сезона.

Како помина првиот турнир, погледнете низ фотографиите подолу...