03.02.2020

Семинарот ќе се одржи во конгресната сала и во малата спортска сала при А1 арената (спортски центар „Борис Трајковски“).

Распоред на активности на втор семинар од Едукација на тренери

Едукацијата на тренери викендот 15.-16. Февруари ќе го одржи вториот семинар од втората генерација.

Семинарот ќе се одржи во конгресната сала и во малата спортска сала при А1 арената (спортски центар „Борис Трајковски“).


 15.02.2020 - сабота (конгресна сала, А1 Арена СЦБТ) 

11:30 Регистрација
12:00 Никола Велев – „Скаутинг на противничката екипа“
13:00 Проф. Д-р Ленче Алексовска Величковска – „Психологија во врвниот спорт“
14:00 Проф Д-р Роберт Христовски – „Периодизација на тренажниопт процес“

 16.02.2020 – недела (мала спортска сала, А1 Арена СЦБТ) 

13:00 Регистрација
13:30 Александар Тодоров – „Принципи на pack line defense“
14:45 Ерен Хангун – „Кондициска подготовка на екипата во текот на натпреварувачката сезона“
16:00 Никола Василев – „Користење на off-the-ball screens во напад“