13.06.2018

Распоред на активности за прв дел од едукацијата на тренери

Распоред на активности за прв дел од едукацијата на тренери

Центарот за едукација на тренери при Македонската кошаркарска федерација, ќе го спроведе првиот дел од планираната едукација на тренерите, во периодот од 15. јуни, 2018 година до 17. јуни, 2018 година во спортскиот комплекс на хотел Бистра - Маврово.

РАСПОРЕД НА АКТИВНОСТИ