12.05.2021

...

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ - КУП „БЛАГОЈА ГЕОРГИЕВСКИ БУШТУР“ 2021 - СКОПЈЕ

КОШАРКАРСКИ КУП „БЛАГОЈА ГЕОРГИЕВСКИ БУШТУР“ – 2021 - СКОПЈЕ

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ

ЧЕТВРТФИНАЛЕ – 14. МАЈ

(пренос на МРТ 3)

12.00: Пелистер – Навико ФМП Академија (1)

14.30: Работнички – ТФТ (2)

17.00: Еуро Никел 2005 – Гостивар (3)

19.30: МЗТ Скопје Аеродром – Куманово 2009 (4)

ПОЛУФИНАЛЕ – 15. МАЈ

(пренос на МРТ 3)

17.00: Победник 1 – Победник 4 (5)

19.30: Победник 2 – Победник 3 (6)

ФИНАЛЕ – 16. МАЈ

(пренос на МРТ 1)

17.30: Победник 5 – Победник 6

* Сите натпревари ќе се играат во салата на СРЦ „Кале“ во Скопје