12.09.2020

Натпреварувањето ќе започне на 10.октомври

Распоред на натпреварите во Прва лига-жени

Согласно со Бергеровиот систем за натпреварување, канцеларијата на Здружението на сениорски лиги го направи распоредот на натпреварување за сезоната 2020/2021 во двете натпреварувачки групи од Првата лига-жени.

Распоред на натпревари - група Исток

Распоред на натпревари - група Запад