06.04.2021

...

Распоред на одигрување на заостанати натпревари во Втора лига-мажи

Поради одложени натпревари предизвикани од вирусот Ковид 19 во Втората лига мажи – Исток и запазување на регуларноста на првенството, Комесарот за натпреварување Александар Милојевиќ ги донесе следниве одлуки:

Последното, 18 коло кое требаше да се одигра на 10.април.2021 ќе се одигра на 17.април.2021 година, а сите заостанати натпревари ќе треба да се одиграат најдоцна до 14.април.2021 година.

Заостанатите натпревари ќе се играат редоследно по коло, или:

13 коло - 7.април (среда)

Борец Баскет - Струмица

15 коло - 10.април (сабота)

Шкупи - Струмица

16 коло 14.април (среда)

Ангели - Шкупи