Селекцијата до 15 години продолжува со активности - КФСМ
20.05.2018

Селекцијата до 15 години продолжува со активности

Селекцијата до 15 години во машка конкуренција продолжува со активностите. Селекторот Денис Дервишевиќ пред една седмица го објави списокот на кошаркари кои ги повика за селективен тренинг кој ќе му послужи нему и на членовите на неговиот стручен штаб за комплетирање на националната селекција во пресрет на пријателскиот турнир кој на почетокот на месец јуни ќе се одигра во Измир.