Селективен тренинг за кошаркари и кошаркарки родени 2004 година - КФСМ
22.04.2019

Селективен тренинг за кошаркари и кошаркарки родени 2004 година

На ден 25.04.2019 (четврток) во малата сала на Кале ќе се одржат селективни тренинзи за кошаркари и кошаркарки родени 2004 година.

Селективниот тренинг на кошаркарите ќе започне во 13:00 часот додека селективниот тренинг на кошаркарките ќе започне во 14:30.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ КОШАРКАРИ
Петар Бошалевски Работнички
Христијан Тодоровски Прилеп
Гојќо Стефковски Водно Санс
Лука Насковски Работнички
Андреј Томевски Дино Баскет
Теодор Гудев Ролинг
Душан Ахтаров Струмица
Трајче Томов МВП
Лука Џинес МВП
Бојан Николовски ФМП
Ненад Благоевски ФМП
Христијан Рајковски Вардар
Ѓорѓи Ташев Феникс
Стефан Дуковски Феникс
Теодор Добревски Работнички
Марко Здравковиќ Феникс
Теодор Симиќ Барселона
Виктор Стојковски Водно Санс
Петар Башовски Водно Санс
Марко Трифуновски Партизан
Мартин Ѓорѓиовски Работнички
Стефан Јованов Феникс
Лука Димитриевски Пинк Пантери
Дарко Крстевски  Феникс
Мартин Оровчанец Вардар
Стефан Трајковски Вардар
Тома Шалев Вардар
Петар Костов Работнички
Нено Јовановиќ Стела Азура
Бојан Стојановски МЗТ
Филип Босилков МЗТ
Борјан Ангелковски МЗТ
Василиј Србиновски Работнички
Иван Паловски Водно Санс
Тома Стојановски Кетс Гостивар
Никола Арсовски Вардар
Даријан Јаневски ФМП
Илијан Блажевски Младост Битола
Дино Муриќ Вардар
 

СПИСОК НА ПОВИКАНИ КОШАРКАРКИ
Нина Зафирова Бадел 1862
Дева Глигорова Бадел 1862
Марија Стаменова Бадел 1862
Мартина Маркоска Бадел 1862
Мартина Блажевска Бадел 1862
Јана Петрова Бадел 1862
Ана Ангеловска Крива Паланка
Хана Авдиќ Вардар
Тамара Гилева Вардар
Mевљуде Цури Шкупи
Наташа Трајкова Пробаскет Кавадарци
Вероника Вилану Пробаскет Кавадарци
Лиле Миткова Трокал Кавадарци
Ивона Вељковиќ Трокал Кавадарци
Марија Ивтимова Трокал Кавадарци
Мила Вељаноска Струга 2009
Катерина Бицеска Струга 2009
Сара Шулеска Струга 2009
Ера Зенеку Струга 2009
Вероника Кукунешоска Струга 2009
Анабела Талевска Пелистер
Ивана Велковиќ Јуниор Битола
Кристина Ставревска Јуниор Битола
Анастасија Николовска Баскет Кам
Барбара Аврамова Радовиш