21.02.2019

Селективен тренинг за кошаркарки до 16 години

Стручниот штаб на репрезентацијата до 16 години во женска конкуренција ќе одржи селективни тренинзи претстојниот викенд.

Првиот тренинг е закажан за утре (петок, 22.02.2019) со почеток во 22:00 во малата сала на Кале.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ КОШАРКАРКИ

 1. Стефани Цветановска – Бадел 1862
 2. Ирина Темелковска – Бадел 1862
 3. Мартина Маркоска – Бадел 1862
 4. Мартина Блажевска – Бадел 1862
 5. Дева Глигорова  – Бадел 1862
 6. Стефанија Цветаноска – Гостивар
 7. Ива Чолакоска – Струга 2009
 8. Ангела Белеска – Струга 2009
 9. Розе Укоска – Струга 2009
 10. Габриела Модева – Струга 2009
 11. Мила Велјаноска – Струга 2009
 12. Тамара Гилева – Вардар
 13. Ксенија Петревска – Крива Паланка
 14. Ана Ангеловска – Крива Паланка
 15. Ивана Вељковиќ – Пелистер
 16. Христина Ставревска - Пелистер
 17. Рина Салиу – Шкупи
 18. Деа Хоџа – Шкупи