14.03.2019

Селективен тренинг за кошаркарки до 16 години

Репрезентацијата до 16 години во женска конкуренција кон крајот на тековниот месец ќе одржи селективни тренинзи во Скопје. Тренинзите ќе се одвиваат во малата сала на „Кале“, а првата прозивка е закажана за в петок, 29. март со почеток во 15:00 часот.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ КОШАРКАРКИ

 1. Стефани Цветановска – Бадел 1862
 2. Ирина Темелковска – Бадел 1862
 3. Мартина Маркоска – Бадел 1862
 4. Мартина Блажевска – Бадел 1862
 5. Дева Глигорова  – Бадел 1862
 6. Стефанија Цветаноска – Гостивар
 7. Глорија Божиноска - Гостивар
 8. Ива Чолакоска – Струга 2009
 9. Ангела Белеска – Струга 2009
 10. Розе Укоска – Струга 2009
 11. Габриела Модева – Струга 2009
 12. Мила Велјаноска – Струга 2009
 13. Елена Пешиноска – Струга 2009
 14. Тамара Гилева – Вардар
 15. Ксенија Петревска – Крива Паланка
 16. Ана Ангеловска – Крива Паланка
 17. Михаела Алексовска – Крива Паланка
 18. Михаела Станковска – Крива Паланка               
 19. Ивана Вељковиќ – Пелистер
 20. Христина Ставревска - Пелистер
 21. Рина Салиу – Шкупи
 22. Деа Хоџа – Шкупи