10.04.2019

Селективен тренинг за кошаркарки до 18 години

Репрезентацијата до 18 години во женска конкуренција, која претстојното лето ќе настапува на Европското првенство (дивизија Б) во Скопје ќе одржи селективен тренинг на 20. април (сабота) во малата сала на „Кале“.  Тренингот ќе трае од 10:00 часот до 13:00 часот, а кошаркарките ќе бидат поделени во три групи.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ КОШАРКАРКИ

10:00-11:00
Катерина  Поп Димитровска     Бадел 1862 Скопје
Наталија Секуловска     Бадел 1862 Скопје
Сара Максимовска        Бадел 1862 Скопје
Наталија Гаревска          Бадел 1862 Скопје
Ева Анастасова                              Бадел 1862 Скопје
Катерина Скендерска   Бадел 1862 Скопје
Сара Јакимовска             Вардар- Скопје
Петранка Стојановска   Вардар-Скопје
Гордана Милошевиќ     Вардар-Скопје
Викторија Фабијанска  Вардар-Скопје
Марија Коштревска       Вардар-Скопје
Христина Шуперлиска  Вардар-Скопје
Дренуше Муниши          Шкупи-Скопје
Аниса Саити                     Шкупи-Скопје
Алејма Бевули                 Шкупи-Скопје
11:00-12:00
Викторија Панова          Пробаскет-Пробиштип
Теона Денчевска            Пробаскет-Пробиштип
Моника Денчевска        Пробаскет-Пробиштип
Елеонора Кимова          Пробаскет-Пробиштип
Марија Трајкова             Трокал-Кавадарци
Зорица Мајсторчева      Трокал-Кавадарци
Елена Лазова                   Трокал-Кавадарци
Николина Анева             Трокал-Кавадарци
Божица Стојаноска        Гостивар
Фросина Петреска         Гостивар
Теодора Златеска           Гостивар
Александра Костоска    Гостивар
12:00-13:00
Стефани Колева              Мак. Каменица
Бојана Попова                 Мак. Каменица
МоникаЗафировска       Мак.Каменица
Сандра Раневска            Мак.Каменица
Фросина Милошевска  Мак.Каменица
Михаела Лазароска     Мак.Каменица
Ружица Чочороска         Струга
Хадиса Зендели              Струга
Бојана Попоска               Струга
Maрија Устијаноска       Струга
Марија Радосављевиќ Струга
Хани Мевлани                 Струга
Георгина Витанова        Патриоти 2016 Делчево
Анисија Ковачка             Патриоти 2016 Делчево
Ана Стојановска             Пелистер-Битола