03.07.2017

Сениорите заминаа за Маврово

Сениорите утринава заминаа за Маврово каде до крајот на тековната недела ќе ги обавуваат подготовките. Репрезентацијата ќе биде комплетна по приклучувањето на Џордан Теодор в четврток. По пет дена во Маврово, сениорите ќе заминат за Словачка каде ќе одиграат пријателски двомеч. Потоа следи натпревар во Скопје против соодветната селекција на Бугарија, неколку дена пред почетокот на традиционалниот турнир кој се одржува в Скопје, „Трофеј Македонија“.