Соња Спасовска, една и единствена! - КФСМ
16.09.2018

Честитки 25 години работа во МКФ!

Соња Спасовска, една и единствена!

Без неа Македонската кошаркарска федерација немаше да биде иста. Четвртина век од својот живот Соња Спасовска и посвети на кошарката во Македонија. Лојална, верна и посветенa на својата работа.

Македонската кошаркарска федерација одбележа 25 години работа во МКФ на техничкиот секретар и се надева дека овој јубилеј нема да е последен на вработените!

Една и единствена!