Список на кошаркари родени 2004 година повикани за селективен тренинг - КФСМ
10.06.2019

Список на кошаркари родени 2004 година повикани за селективен тренинг

Кошаркари родени 2004 година во пресрет на кампот во рамки на развојниот проект „Заедно до М16“ ќе одржат неколку селективни тренинзи во Скопје.

Првиот селективен тренинг ќе биде одржат претстојната среда (12. јуни) со почеток во 17:00 во спортската сала „Градски Парк“.

Список на повикани кошаркари:

1. Теодор Симиќ(Барселона)
2. Виктор Стојковски(Водно Санс)
3. Ненад Благоевски(ФМП )
4. Петар Башовски(Водно Санс)
5. Мартин Ѓоргиоски (Работнички)
6. Петар Бошалески(Работнички)
7. Теодор Добревски(Работнички)
8. Петар Костов(Работнички)
9. Тома Шалев(Вардар)
10. Лука Џинес(Струмица)
11. Тома Стојановски(Гостивар)
12. Лука Димитриевски(Куманово)
13. Марко Трипуновски(Партизан)
14. Ненад Јовановиќ(Италија)
15. Никола Арсовски(Вардар)
16. Мартин Оровчанец(Вардар)
17. Теодор Гудев(Ролинг 08)
18. Стефан Дуковски(Феникс)
19. Дарко Крстевски(Феникс)
20. Бојан Стојановски(МЗТ)
21. Борјан Агелковски(МЗТ)
22. Гојчо Стефковски(Водно Санс)
23. Бојан Николовски(ФМП)
24. Душан Ахтаров(Струмица)
25. Лука Насковски(Работнички)
26. Марко Здравковиќ (Феникс)
27. Стефан Трајковски(Вардар)
28. Андреј Томевски (Дино Баскет)
29. Денис Николовски (Крива Паланка)