Список на ученици и ученички кои го поминаа селектирањето на Спортската Академија - КФСМ
30.05.2017

Список на ученици и ученички кои го поминаа селектирањето на Спортската Академија

Спортската академија го заврши и вториот финален круг на селектирање на ученици и ученички кои во наредната учебна година сакаат да се запишат во паралелката кошарка.