Тренинг-натпревари за кошаркари и кошаркарки родени 2004 година - КФСМ
13.05.2019

Тренинг-натпревари за кошаркари и кошаркарки родени 2004 година

Претстојната недела (19. мај 2019 година) кошаркарките и кошаркарите родени 2004 година на списокот подолу ќе одиграат по еден натпревар меѓусебе кој воедно ќе послужи како селективен тренинг за ДСУ Спортската Академија.

Натпреварите ќе се одиграат во малата сала на „Кале“, девојките ќе се надигруваат од 12:00 до 14:00 часот додека момците ќе се натпреваруваат од 14:00 часот до 16:00 часот.

Присуството на родителите на кошаркарите и кошаркарките кои ќе сакаат да ги проследат натпреварите од трибините е задолжително!

СПИСОК НА ПОВИКАНИ КОШАРКАРКИ
Нина Зафирова Бадел 1862
Дева Глигорова Бадел 1862
Марија Стаменова Бадел 1862
Мартина Маркоска Бадел 1862
Мартина Блажевска Бадел 1862
Јана Петрова Бадел 1862
Ана Ангеловска Крива Паланка
Хана Авдиќ Вардар
Тамара Гилева Вардар
Mевљуде Цури Шкупи
Наташа Трајкова Пробаскет Кавадарци
Вероника Вилану Пробаскет Кавадарци
Лиле Миткова Трокал Кавадарци
Ивона Вељковиќ Трокал Кавадарци
Марија Ивтимова Трокал Кавадарци
Мила Вељаноска Струга 2009
Катерина Бицеска Струга 2009
Сара Шулеска Струга 2009
Ера Зенеку Струга 2009
Вероника Кукунешоска Струга 2009
Анабела Талевска Пелистер
Ивана Велковиќ Јуниор Битола
Кристина Ставревска Јуниор Битола
Анастасија Николовска Баскет Кам
Барбара Аврамова Радовиш

СПИСОК НА ПОВИКАНИ КОШАРКАРИ
Петар Бошалевски Работнички
Христијан Тодоровски Прилеп
Гојќо Стефковски Водно Санс
Лука Насковски Работнички
Андреј Томевски Дино Баскет
Теодор Гудев Ролинг
Душан Ахтаров Струмица
Трајче Томов МВП
Лука Џинес МВП
Бојан Николовски ФМП
Ненад Благоевски ФМП
Христијан Рајковски Вардар
Ѓорѓи Ташев Феникс
Стефан Дуковски Феникс
Теодор Добревски Работнички
Марко Здравковиќ Феникс
Теодор Симиќ Барселона
Виктор Стојковски Водно Санс
Петар Башовски Водно Санс
Марко Трифуновски Партизан
Мартин Ѓорѓиовски Работнички
Стефан Јованов Феникс
Лука Димитриевски Пинк Пантери
Дарко Крстевски  Феникс
Мартин Оровчанец Вардар
Стефан Трајковски Вардар
Тома Шалев Вардар
Петар Костов Работнички
Нено Јовановиќ Стела Азура
Бојан Стојановски МЗТ
Филип Босилков МЗТ
Борјан Ангелковски МЗТ
Василиј Србиновски Работнички
Иван Паловски Водно Санс
Тома Стојановски Гостивар
Никола Арсовски Вардар
Даријан Јаневски ФМП
Илијан Блажевски Младост Битола
Дино Муриќ Вардар