Турнир М14: Трофејот во рацете на кошаркарките на Трокал - КФСМ
18.03.2018

Турнир М14: Трофејот во рацете на кошаркарките на Трокал

Кавадарчанки од Скопје си заминуваат со најголемиот плен откако избраничките на Никола Златев ги совладаа врсничките од Крива Паланка во финалиот натпревар од турнир за девојчиња до 14 години со 33-19 односно11-4, 13-11, 7-5 и 2-0 по делници. Со оваа победа, кошаркарките на Трокал го освоија првото место.