Уште две победи за селекциите до 14 и до 15 години на камп-турнирот во Турција - КФСМ
10.06.2018

Уште две победи за селекциите до 14 и до 15 години на камп-турнирот во Турција

Македонски национални селекции до 14 и до 15 години на вториот ден од камп-турнирот во Турција запишаа две нови победи на своето конто. 

По двете победи запишани против соодветните возрасни генерации од клубот Еге, нашите национални селекции победија против екипите на Младост од Земун. 

’Постарите’ (М15) славеа со 62-41 додека помладите кошаркари (М14) славеа со 41-32.

 

Резултати прв ден камп-турнир во Измир