12.07.2021

...

Видео-изјава на селекторот Драган Бајиќ околу плановите и подготовките за настап на претквалификациите за Светскиот Куп 2023

Во продолжение, проследете ја изјавата на селекторот на македонската машка сениорска репрезентација, Драган Бајиќ, поврзана со неговите очекувања околу подготовките и настапите во претквалификациите за Светскиот Куп во 2023 година

Izjava selektor Bajic - YouTube