20.02.2017

Тамара Тодевска го отвори второто финале од ЛИМАК Купот на РМ

ВИДЕО: Изведбата на химната на РМ од страна на Тамара Тодевска

Тамара Тодевска го отвори вториот финален натпревар од ЛИМАК Купот на Република Македонија. Поп-пејачкатата ја испеа националната химна непосредно пред почетокот на финалниот натпревар во машка конкуренција.