05.07.2017

ВИДЕО: Како победуваат младинците на Македонија

Младинската репрезентација на Македонија досега запиша три победи на четири пријателски натпревари. Избраниците на Мирко Петрески ќе имаат доволно пријателски натпревари за да ја темпираат формата и да ги отстранат сите недостатоци во играта во пресрет на Европското првенство (дивизија Б) кое според календарот на ФИБА почнува на 13. јули. 

Како победуваат младинците на Македонија? Е, вака!

МАКЕДОНИЈА - Полска 63-54

МАКЕДОНИЈА - Романија 76-65