02.06.2022

Тренинзите ќе се одржат овој викенд, во салата на СРЦ „Кале“ во Скопје

Втора фаза од селективни тренинзи за национален камп за играчи родени 2009 и 2010 година

Овој викенд, на 4. и на 5. јуни (сабота и недела) во салата на РЦ „Кале“ во Скопје ќе биде реализирана втортата фаза од селективните тренинзи за кошаркар(к)и родени 2009 и 2010 година, од кои треба да се определат финалните ростери на учесниците на националниот камп 2022.

Тренинзите ќе бидат поделени во два дена, на 4. јуни (сабота и 5. jуни (недела)

РАСПОРЕД НА ТРЕНИНЗИТЕ

4.ЈУНИ (САБОТА)

10:00: Кошаркарки родени 2010 година

11:00: Кошаркарки родени 2009 година

12.00: Кошаркари родени 2010 година

Напомена: Кошаркарите родени 2009 година се поделени во две групи за селективен тренинг. Групите се поделени во документите поставени на линковите

5. ЈУНИ (НЕДЕЛА)

ГРУПА 1

09.00:  Кошаркари родени 2009 година

ГРУПА 2

10.30: Кошаркари родени 2009 година

Список на повикани кошаркари и кошаркарки

(родени 2009 и 2010 година)

КОШАРКАРИ-2009

КОШАРКАРКИ-2009

КОШАРКАРИ-2010

КОШАРКАРКИ-2010