12.05.2018

Загревање за 3x3 лига на РМ!

Две 3х3 екипи денес (сабота, 12. мај) земаа учество на FIBA Endorsed турнирот кој се одржа во Крагуевац. Тим 3х3 Кантина и 3х3 МКД. Вкупно 19машки екипи од регионот и седум женски екипи се надигруваа на два терена. 

Повеќе информации за турнирот, како учесници, резултати и видео се достапни на следниот ЛИНК.