Закажан тренинг на национална селекција на кошаркари до 14 години - КФСМ
29.05.2018

Закажан тренинг на национална селекција на кошаркари до 14 години

Националната селекција до 14 години претстојниот викенд ќе го одржи и третиот тренинг во рамки на втората фаза од селектирање. Тренингот ќе се одржи в сабота (2. јуни) во малата сала на „Кале“. 

ПРВА ГРУПА 10:30 ЧАСОТ
Петар Бошалевски    АВ Охрид
Христијан Тодоровски    Декса Прилеп
Димитар Митревски    Фени
Марко Коцев        Дино Баскет
Андреј Томевски        Дино Баскет
Теодор Гудев        Ролинг
Душан Ахтаров        Ролинг
Трајче Томов        МВП
Лука Џинес        МВП
Бојан Николовски    ФМП
Ненад Благоевски    ФМП
Ристе Бујуклиев        ФМП
Ѓорѓи Ташев        Феникс
Стефан Доковски        Феникс
Теодор Добревски    Феникс
Марко Здравковски    Водно Санс
Теодор Симиќ        Водно Санс
Виктор Стојковски    Водно Санс

ВТОРА ГРУПА 12:00 ЧАСОТ
Петар Башовски        Водно Санс
Марко Трифуновски    Водно Санс
Мартин Ѓорѓиовски    Работнички
Стефан Јованов        Работнички
Лука Димитриевски    Пинк Пантери
Дарко Крстевски        Пинк Пантери
Мартин Оровчанец    Вардар
Стефан Трајковски    Вардар
Тома Шалев        Вардар
Рубин Стефанов        Ефес
Нено Јовановиќ        Стела Азура
Бојан Стојановски    МЗТ
Филип Босилков        МЗТ
Тео Војновиќ        МЗТ
Василиј Србиновски    Работнички
Иван Паловски        Водно Санс
Тома Стојановски    Кетс Гостивар
Никола Арсовски        Вардар
Илијан Блажевски    Младост Битола
Даријан Јаневски ФМП