25.12.2018

Заврши вториот дел од едукацијата за тренери

Заврши вториот дел од едукацијата за тренери

Центарот за едукација на тренери при МКФ изминатите два дена го спроведе вториот дел од едукацијата за тренери од вкупно три планирани. Два дена, во конгресната сала како и во малата спортска сала при Спортскиот центар Борис Трајковски, тренерите пријавени за едукацијата слушаа предавања на Ленче Алексовска-Величковска, Горан Крстевски, Ацо Тодоров, Александар Петровиќ, Драган Василов, Милан Наумовски, Слободан Николиќ и Ванчо Поп-Петревски.