17 ЕП 1995

Предквалификации    Габрово, Бугарија - 1994

 • Бугарија - Македонија    62 : 58
 • Македонија - Израел    50 : 47
 • Украина - Македонија    82 : 40
 • Македонија - Германија    50 : 87

18 ЕП 1998

Предквалификации Унгарија - 1997

 • Македонија - Унгарија    36 : 77
 • Шведска - Македонија    65 : 54
 • Македонија - Југославија    25 : 84
 • Луксембург - Македонија    63 : 62

ЕП - Дивизија Б Чиети, Италија 2006

 • Македонија – Исланд    50:65
 • Финска – Македонија    82:48
 • Македонија – Ирска    70:79
 • Македонија – Португалија    55:76
 • Англија – Македонија    65:62
 • Латвија – Македонија    75:43
 • Македонија – Исланд    57:78
 • Украина – Македонија    100:65            

ЕП – Дивизија Б Скопје 2008

 • Македонија – Словенија    74:73
 • Македонија – Израел    76:80
 • Македонија – Португалија    56:67
 • Македонија – Естонија        50:57
 • Македонија – Данска    75:86
 • Македонија – Шкотска    88:78
 • Македонија – Швајцарија    64:60

ЕП – Дивизија Б Струмица Јули-Август 2012

 • Англија - Македонија    57-53
 • Македонија – Латвија     49-79
 • Македонија - Белорусија    42-48
 • Црна Гора - Македонија    61-51
 • Македонија - Шкотска    66-59
 • Украина - Македонија    72-62
 • Норвешка - Македонија    62-72

ЕП – Дивизија Б Сараево, Босна Јули, 2016

 • Грција – Македонија    62-41
 • Македонија – Ирска    39-100
 • Естонија – Македонија    75-34
 • Македонија – Англија    41-67
 • Албанија – Македонија    44-79
 • Македонија – Романија    40-89

ЕП – Дивизија Б Даблин, Ирска Јули 2017

 • Ирска-Македонија    89-43
 • Македонија-Украина    48-77
 • Македонија-Велика Британија    46-81
 • Слова~ка-Македонија    76-41
 • Македонија-Молдавија    124-47
 • Македонија-[вајцарија    46-57
 • Данска-Македонија    0-2
 • Македонија-Албанија    88-58

ЕП – Дивизија Б    Скопје, Македонија Јули 2019

 • Македонија – Романија    44-59
 • Ирска – Македонија    60-39
 • Грција – Македонија    48-38
 • Македонија – Австрија    51-66
 • Словачка – Македонија    49-33
 • Велика Британија – Македонија    57-54
 • Албанија – Македонија    64-77
 • Косово – Македонија    65-86