Разигрување Натпревар 1 - 25.03.2023

25.03.2023 13:00

Пробаскет Кавадарци
73 - 69

1-0

“Јасмин“ Кавадарци

Патриот 2016

26.03.2023 12:00

Гризли
61 - 57

1-0

“Јане Сандански (м)“ Скопје

ЖКК Шкупи
Разигрување Натпревар 2 - 29.03.2023

29.03.2023 18:00

Патриот 2016
67 - 68

0-2

“М.М.Брицо“ Делчево

Пробаскет Кавадарци

30.03.2023 16:00

ЖКК Шкупи
61 - 60

1-1

“И.Х.Николов“ Скопје

Гризли
Разигрување Натпревар 3 - 01.04.2023

02.04.2023 16:00

Гризли
58 - 50

2-1

“КК Вардар“ Скопје

ЖКК Шкупи
Четвртфинале Натпревар 1 - 05.04.2023

05.04.2023 19:00

Баскет Кам 2011
103 - 69

1-0

“Кирил и Методиј“ Каменица

Пробаскет Кавадарци

05.04.2023 20:00

ЖКК Бадел 1862
93 - 45

1-0

“Нез. Македонија“ Скопје

Гризли

04.04.2023 19:00

Крива Паланка
69 - 77

0-1

“Бранители 2001“ К.Паланка

Струга 2009

05.04.2023 18:30

ЖКК Вардар
68 - 73

0-1

“КК Вардар“ Скопје

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром
Четвртфинале Натпревар 2 - 08.04.2023

08.04.2023 00:00

Пробаскет Кавадарци
58 - 83

0-2

“Јасмин“ Кавадарци

Баскет Кам 2011

08.04.2023 12:00

Гризли
48 - 70

0-2

“Нез.Македонија“ Скопје

ЖКК Бадел 1862

08.04.2023 18:30

Струга 2009
67 - 54

2-0

“Нико Нестор“ Струга

Крива Паланка

09.04.2023 18:00

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром
53 - 71

1-1

“Јане Сандански (м)“ Скопје

ЖКК Вардар
Четвртфинале Натпревар 3 - 12.04.2023

13.04.2023 18:30

ЖКК Вардар
63 - 82

1-2

“КК Вардар“ Скопје

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром
Полуфинале Натпревар 1 - 19.04.2023

19.04.2023 16:30

Баскет Кам 2011
84 - 66
Broadcast

1-0

“Кирил и Методиј“ Каменица

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

19.04.2023 18:00

ЖКК Бадел 1862
63 - 61
Broadcast

1-0

“Нез.Македонија“ Скопје

Струга 2009
Полуфинале Натпревар 2 - 22.04.2023

22.04.2023 16:30

Баскет Кам 2011
88 - 62

2-0

“Кирил и Методиј“ Каменица

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

23.04.2023 18:00

ЖКК Бадел 1862
51 - 44

2-0

“Нез.Македонија“ Скопје

Струга 2009
Полуфинале Натпревар 3 - 26.04.2023

26.04.2023 16:30

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром
48 - 83

0-3

“Јане Сандански (м)“ Скопје

Баскет Кам 2011

26.04.2023 18:30

Струга 2009
62 - 52

1-2

“Нико Нестор“ Струга

ЖКК Бадел 1862
Полуфинале Натпревар 4 - 29.04.2023

29.04.2023 18:30

Струга 2009
79 - 61

2-2

“Нико Нестор“ Струга

ЖКК Бадел 1862
Полуфинале Натпревар 5 - 03.05.2023

04.05.2023 19:00

ЖКК Бадел 1862
56 - 53
Broadcast

3-2

“Нез. Македонија“ Скопје

Струга 2009
Финале Натпревар 1 - 06.05.2023

07.05.2023 16:30

Баскет Кам 2011
71 - 38

1-0

“Кирил и Методиј“ М. Каменица

ЖКК Бадел 1862
Финале Натпревар 2 - 10.05.2023

10.05.2023 16:30

Баскет Кам 2011
62 - 53

2-0

“Кирил и Методиј“ М. Каменица

ЖКК Бадел 1862
Финале Натпревар 3 - 13.05.2023

14.05.2023 19:00

ЖКК Бадел 1862
59 - 68
Broadcast

0-3

“Нез. Македонија“ Скопје

Баскет Кам 2011