Коло 1 - 06.04.2024

06.04.2024 18:00

Кожув ад
74 - 63

“26 Април” Гевгелија

Вардар ад

05.04.2024 19:00

ГКК Охрид ад
88 - 93

“Билјанини Извори” Охрид

Навико Академија ФМП ад
Коло 2 - 13.04.2024

13.04.2024 18:00

Вардар ад
94 - 92

“КК Вардар” Скопје

Навико Академија ФМП ад

13.04.2024 18:00

Кожув ад
91 - 59

“26 Април” Гевгелија

ГКК Охрид ад
Коло 3 - 17.04.2024

17.04.2024 17:00

ГКК Охрид ад
72 - 80

“Билјанини Извори” Охрид

Вардар ад

17.04.2024 18:00

Навико Академија ФМП ад
85 - 90

“Нез.Македонија” Скопје

Кожув ад
Коло 4 - 20.04.2024

20.04.2024 18:00

Вардар ад
82 - 70

“КК Вардар” Скопје

Кожув ад

20.04.2024 19:30

Навико Академија ФМП ад
75 - 61

“Нез.Македонија” Скопје

ГКК Охрид ад
Коло 5 - 25.04.2024

25.04.2024 18:00

Навико Академија ФМП ад
72 - 85

“Нез.Македонија” Скопје

Вардар ад

25.04.2024 16:00

ГКК Охрид ад
55 - 89

“Билјанини Извори” Охрид

Кожув ад
Коло 6 - 28.04.2024

27.04.2024 16:00

Вардар ад
94 - 62

“КК Вардар” Скопје

ГКК Охрид ад

28.04.2024 18:00

Кожув ад
91 - 72

“26 Април” Гевгелија

Навико Академија ФМП ад
# Тим ОН КР Бод
1 Кожув ад Лого Кожув ад 28 1 38
2 Вардар ад Лого Вардар ад 28 -362 36
3 Навико Академија ФМП ад Лого Навико Академија ФМП ад 28 -455 34
4 ГКК Охрид ад Лого ГКК Охрид ад 28 -427 33