Коло 1 - 15.10.2022
Тетекс ТТК

Слободен

15.10.2022 12:00

Хераклеа
77 - 65

“Боро Чурлевски” Битола

ИБА Баскет
Љуботен

Слободен

16.10.2022 13:00

Гостивар 2
67 - 81

“Младост” Гостивар

Мега баскет

16.10.2022 17:00

Дибра еаглс
69 - 66

“Спортска сала” Дебар

Спарта
Коло 2 - 22.10.2022
Спарта

Слободен

22.10.2022 19:30

Мега баскет
84 - 55

„Добре Јовановски” Прилеп

Дибра еаглс
Гостивар 2

Слободен

23.10.2022 11:00

ИБА Баскет
101 - 79

“Јане Сандански” Скопје

Љуботен

22.10.2022 18:00

Тетекс ТТК
90 - 49

“Економско” Тетово

Хераклеа
Коло 3 - 29.10.2022
Хераклеа

Слободен

30.10.2022 16:30

Љуботен
65 - 121

“СРЦ Кале” Скопје

Тетекс ТТК

30.10.2022 17:00

Гостивар 2
97 - 78

“Младост” Гостивар

ИБА Баскет
Дибра еаглс

Слободен

30.10.2022 14:30

Спарта
63 - 67

“СРЦ Кале” Скопје

Мега баскет
Коло 4 - 05.11.2022
Мега баскет

Слободен
Спарта

Слободен

06.11.2022 11:00

ИБА Баскет
83 - 39

“Јане Сандански” Скопје

Дибра еаглс

05.11.2022 18:30

Тетекс ТТК
82 - 59

“Економско” Тетово

Гостивар 2

05.11.2022 12:30

Хераклеа
102 - 58

“Боро Чурлевски” Битола

Љуботен
Коло 5 - 12.11.2022
Љуботен

Слободен

13.11.2022 16:00

Гостивар 2
81 - 58

“Младост” Гостивар

Хераклеа

13.11.2022 16:00

Дибра еаглс
65 - 64

“Спортска” Дебар

Тетекс ТТК

13.11.2022 16:00

Спарта
81 - 93

“Градски Парк” Скопје

ИБА Баскет
Мега баскет

Слободен
Коло 6 - 19.11.2022

Слободен

19.11.2022 11:00

ИБА Баскет
73 - 83

“Градски Парк” Скопје

Мега баскет

19.11.2022 18:30

Тетекс ТТК
68 - 57

“Економско” Тетово

Спарта

19.11.2022 12:00

Хераклеа
75 - 72

“Боро Чурлевски” Битола

Дибра еаглс

20.11.2022 17:00

Љуботен
74 - 99

“Економско” Тетово

Гостивар 2
Коло 7 - 26.11.2022
Гостивар 2

Слободен

26.11.2022 20:30

Дибра еаглс
80 - 64

“Спортска” Дебар

Љуботен

27.11.2022 14:00

Спарта
76 - 71

“Градски Парк” Скопје

Хераклеа

26.11.2022 19:00

Мега баскет
93 - 84

“Добре Јовановски” Прилеп

Тетекс ТТК
ИБА Баскет

Слободен
Коло 8 - 03.12.2022
ИБА Баскет

Слободен
Тетекс ТТК

Слободен

03.12.2022 11:30

Хераклеа
72 - 77

“Бор Чурлевски” Битола

Мега баскет

03.12.2022 20:30

Љуботен
52 - 76

“Економско” Тетово

Спарта

06.12.2022 19:00

Гостивар 2
87 - 66

“Младост” Гостивар

Дибра еаглс
Коло 9 - 10.12.2022
Дибра еаглс

Слободен

10.12.2022 12:00

Спарта
61 - 69

“Градски Парк” Скопје

Гостивар 2

08.12.2022 14:00

Мега баскет
100 - 58

“Добре Јовановски” Прилеп

Љуботен
Хераклеа

Слободен

11.12.2022 12:00

ИБА Баскет
46 - 67

“Јане Сандански” Скопје

Тетекс ТТК
Коло 10 - 04.02.2023
Тетекс ТТК

Слободен

04.02.2023 11:00

ИБА Баскет
85 - 81

“Јане Сандански” Скопје

Хераклеа
Љуботен

Слободен

04.02.2023 19:00

Мега баскет
94 - 77

“Добре Јовановски” Прилеп

Гостивар 2

04.02.2023 15:30

Спарта
77 - 44

“Градски Парк” Скопје

Дибра еаглс
Коло 11 - 11.02.2023
Спарта

Слободен

12.02.2023 16:00

Дибра еаглс
54 - 70

“Спортска” Дебар

Мега баскет
Гостивар 2

Слободен

11.02.2023 17:00

Љуботен
78 - 70

“Економско” Тетово

ИБА Баскет

11.02.2023 12:00

Хераклеа
61 - 81

“Боро Чурлевски” Битола

Тетекс ТТК
Коло 12 - 25.02.2023
Хераклеа

Слободен

25.02.2023 18:00

Тетекс ТТК
20 - 0

“Економско” Тетово

Љуботен

25.02.2023 13:00

ИБА Баскет
68 - 87

“Јане Сандански” Скопје

Гостивар 2
Дибра еаглс

Слободен

25.02.2023 19:30

Мега баскет
71 - 66

“Добре Јовановски” Прилеп

Спарта
Коло 13 - 04.03.2023
Мега баскет

Слободен
Спарта

Слободен

04.03.2023 17:00

Дибра еаглс
69 - 78

“Спортска” Дебар

ИБА Баскет

05.03.2023 16:00

Гостивар 2
76 - 71

“С.О.У. Гимназија” Гостивар

Тетекс ТТК

04.03.2023 17:00

Љуботен
71 - 82

“Економско” Тетово

Хераклеа
Коло 14 - 11.03.2023
Љуботен

Слободен

11.03.2023 13:00

Хераклеа
87 - 81

“Боро Чурлевски” Битола

Гостивар 2

11.03.2023 18:00

Тетекс ТТК
73 - 27

“Економско” Тетово

Дибра еаглс

11.03.2023 12:00

ИБА Баскет
63 - 71

“Јане Сандански” Скопје

Спарта
Мега баскет

Слободен
Коло 15 - 18.03.2023

Слободен

18.03.2023 19:00

Мега баскет
99 - 84

“Добре Јовановски” Прилеп

ИБА Баскет

19.03.2023 11:00

Спарта
63 - 70

“Градски Парк” Скопје

Тетекс ТТК

18.03.2023 17:00

Дибра еаглс
78 - 73

“Спортска” Дебар

Хераклеа

23.03.2023 16:00

Гостивар 2
91 - 63

“Младост” Гостивар

Љуботен
Коло 16 - 25.03.2023
Гостивар 2

Слободен

25.03.2023 17:00

Љуботен
58 - 78

“Економско” Тетово

Дибра еаглс

25.03.2023 12:00

Хераклеа
69 - 77

“Боро Чурлевски” Битола

Спарта

26.03.2023 18:00

Тетекс ТТК
71 - 65

“Економско” Тетово

Мега баскет
ИБА Баскет

Слободен
Коло 17 - 01.04.2023
ИБА Баскет

Слободен
Тетекс ТТК

Слободен

01.04.2023 16:30

Мега баскет
92 - 69

“Добре Јовановски” Прилеп

Хераклеа

02.04.2023 11:00

Спарта
93 - 43

“Градски Парк” Скопје

Љуботен

04.04.2023 16:00

Дибра еаглс
59 - 80

“Спортска” Дебар

Гостивар 2
Коло 18 - 08.04.2023
Дибра еаглс

Слободен

08.04.2023 17:30

Гостивар 2
66 - 77

“Младост” Гостивар

Спарта

09.04.2023 12:00

Љуботен
95 - 105

“Економско” Тетово

Мега баскет
Хераклеа

Слободен

08.04.2023 18:00

Тетекс ТТК
96 - 85

“Економско” Тетово

ИБА Баскет
# Тим ОН КР Бод
1 Мега баскет Лого Мега баскет 14 193 27
2 Тетекс ТТК Лого Тетекс ТТК 14 247 25
3 Гостивар 2 Лого Гостивар 2 14 98 23
4 Спарта Лого Спарта 14 89 21
5 ИБА Баскет Лого ИБА Баскет 14 -32 19
6 Хераклеа Лого Хераклеа 14 -58 19
7 Дибра еаглс Лого Дибра еаглс 14 -177 19
8 Љуботен Лого Љуботен 14 -360 14