Кошаркарска Федерација на Република Северна Македонија - КФСМ
Натпревари во живо

РЕЗУЛТАТИ Прва Лига Мажи

одложена
Сала „Независна Македонија“, Скопје

0 - 0

# Тим ОН КР Бод
1 Работнички ад Лого Работнички ад 3 25 6
2 Гостивар ад Лого Гостивар ад 4 4 6
3 ТФТ Скопје Лого ТФТ Скопје 3 30 5
4 Еуро Никел 2005 ад Лого Еуро Никел 2005 ад 3 9 5
5 Куманово 2009 ад Лого Куманово 2009 ад 3 3 5
6 Академија ФМП Лого Академија ФМП 3 -3 5
7 Црн Дрим Грин мобиле Лого Црн Дрим Грин мобиле 3 -21 4
8 МЗТ Скопје Уни Банка Лого МЗТ Скопје Уни Банка 4 -54 4
9 МЗТ Скопје Аеродром ад Лого МЗТ Скопје Аеродром ад 2 2 3
10 Кожув ад Лого Кожув ад 3 -38 3
11 Пелистер ад Лого Пелистер ад 1 38 2
12 Вардар Лого Вардар 0 0 0

Сите резултати

Прва лига видео


РЕЗУЛТАТИ Втора Лига Мажи Исток

РЕЗУЛТАТИ Втора Лига Мажи Запад

02.12.2020, 17:00
Сала „Наум Наумовски Борче”, Скопје

86 - 59

02.12.2020, 15:00
СРЦ „Кале”, Скопје

90 - 54

одложена
Сала „Никола Карев”, Струмица

0 - 0

02.12.2020, 17:30
Сала „Независна Македонија”, Скопје

90 - 54

02.12.2020, 17:30
Сала „Перо Наков”, Куманово

81 - 85

# Тим ОН КР Бод
1 Ангели Лого Ангели 6 140 12
2 Борец Баскет Лого Борец Баскет 6 61 11
3 Феникс 2010 Лого Феникс 2010 5 62 9
4 Шкупи Лого Шкупи 4 69 7
5 Струмица Лого Струмица 5 -9 7
6 Баскет Кам Лого Баскет Кам 4 41 6
7 Куманово 2 Лого Куманово 2 5 -43 6
8 Про Баскет 2019 Радовиш Лого Про Баскет 2019 Радовиш 5 -69 6
9 Ролинг 08 Лого Ролинг 08 6 -211 6
10 МКК Куманово Лого МКК Куманово 3 -34 4

Сите резултатиРЕЗУЛТАТИ Прва Лига Жени Исток

РЕЗУЛТАТИ Прва Лига Жени Запад

02.12.2020, 20:00
Сала „Независна Македонија“, Скопје

90 - 37

02.12.2020, 00:00
Сала „Шабан Трстена“, Скопје

0 - 0

одложена
Сала „Кочо Рацин“, Скопје

0 - 0

# Тим ОН КР Бод
1 ЖКК Бадел 1862 Лого ЖКК Бадел 1862 2 77 4
2 Трокал Лого Трокал 2 -20 3
3 ЖКК Шкупи Лого ЖКК Шкупи 2 -26 3
4 Пантери Лого Пантери 1 -7 1
5 ЖКК Работнички Лого ЖКК Работнички 1 -24 1
6 Гостивар 2009 Лого Гостивар 2009 0 0 0
7 Струга 2009 Лого Струга 2009 0 0 0

Сите резултати