Ударни вести
  1. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  2. Ажурирање на членство во ЗКТ
  3. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија
  4. Распоред на натпревари од КУП 2019
  5. Информација за втор преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
delegation icon
Делегирање
Плејоф мажи
delegation icon
Делегирање
Прва лига жени
delegation icon
Делегирање
Втора лига мажи
delegation icon
Делегирање
Младински лиги
delegation icon
Делегирање
Куп
newsletter icon
Билтен
Сениорски лиги
newsletter icon
Билтен
Младински лиги
newsletter icon
Билтен
Куп

Плејоф мажи 2018/2019

домаќин гостин инфо
Работнички (0) Блокотехна (0)
МЗТ Скопје Аеродром (3) Гостивар (0)
домаќин гостин инфо
Гостивар (0) МЗТ Скопје Аеродром (3)
Блокотехна (0) Работнички (0)
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје Аеродром (3) Гостивар (0)
Работнички (0) Блокотехна (0)
домаќин гостин инфо
Блокотехна (0) Работнички (0)
домаќин гостин инфо
Работнички (0) Блокотехна (0)
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје Аеродром (3) Работнички (0)
домаќин гостин инфо
Работнички (0) МЗТ Скопје Аеродром (3)
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје Аеродром (3) Работнички (0)

Прва лига видео

Спонзори

Пријатели